Slow food by ProVita – kuchnia która uwodzi

Na naszą kuchnię wpływają pory roku, lokalni dostawcy, zespół miłośników zdrowego gotowania oraz ich kulinarna wrażliwość. W klimacie wyjątkowej gościnności wizyta w naszej restauracji stanie się dla Ciebie niezapomnianym przeżyciem.
W naszym menu także weganie i wegetarianie znajdą coś dla siebie.

 
 

Chcemy, abyś czuł się
u nas wyjątkowo
i czerpał przyjemność ze smaków naszej kuchni

Łączymy doświadczenie z bogactwem natury. Dzięki temu gotując uwalniamy emocje i tworzymy niesamowitą różnorodność smaków.
Wszyscy poszukujemy zdrowej i dobrej kuchni ze szczyptą poezji…

 
 

Nasze sukcesy:

 
 
 

2016 Chef Culinary Cup
– III miejsce

2015 XIII Kujawsko-Pomorskie Potyczki Kulinarne – II miejsce

2015 V Ogólnopolski Festiwal Kulinarny Borów Dolnośląskich „Ale Pasztet!” – I miejsce

2015 VII Festiwal Ryb Bałtyckich
– II miejsce

2015 „l’Art de la cuisine Martell” 2015 – III miejsce

2014 Kujawsko Pomorskie Potyczki Kulinarne – I miejsce

2014 Kulinarny Puchar Polski 2014 – II miejsce

2014 „l’Art de la cuisine Martell” 2014 – I miejsce